Forside

Her på forsiden kan du danne dig et overbliver over, hvad vi hos Cph-Begravelse kan hjælpe dig med i denne svære tid. Vi er en online virksomhed, der sidder klar til at hjælpe dig alle dage fra 08-21 på telefonen. Så skulle du have nogle spørgsmål, må du endelig ikke holde dig tilbage for at give os et kald.

Anmeld dødsfald

Hos Cph-Begravelse sidder vi alle dage klar fra 07-22 til at hjælpe dig spørgsmål og udfyldelse af vores formular. Så snart du har udfyldt formularen, vil vi tage kontakt til dig, og vi hjælper dig så med at udfylde og sende en dødsanmeldelse til kirkekontoret eller sognepræsten i det sogn, hvortil den afdøde hørte.

Vores begravelsesløsninger

Vi har for nemhedens skyld lavet en enkel og overskuelig side, hvor du kan læse om vores forskellige færdige løsninger. Skulle du i forvejen have taget stilling til en løsning, skal du blot kontakte os ved at anmelde dødfald, og vi vil så tage kontakt til dig. Hvis du ønsker at sammensætte hele forløbet selv, er dette naturligvis også en mulighed.

Priser

Vi har hos Cph-Begravelse lagt vægt på, at vores priser skal være så gennemskuelige som overhovedet muligt. Du kan derfor se alle vores priser for vores ydelser i Størkøbenhavn og omegn på denne side.

Ofte spurgte spørgsmål

Vi oplever ofte, at mange står med de samme spørgsmål. Derfor har vi dedikeret en hel side til at besvare de oftest stillede spørgsmål. Skulle du stadig stå tilbage til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores servicetelefon på 70 22 24 46.

Hjælp til begravelse

Bevgravelse kan, for dig som pårørende, nemt virke som en uoverskuelig opgave. Derfor har vi skitseret et typisk forløb, der meget gerne skal hjælpe med at overskueliggøre den proces, der ligger for.
Skulle du stå tilbage med spørgsmål, sidder vi klar til at besvare disse.

Kontakt

Cph-Begravelse sidder klar alle dage til at besvare dine spørgsmål. Vil du hellere sende os en forspørgsel, bliver den altid besvaret indenfor en time i vores åbningstiden.

Persondatapolitik

Vores persondatapolitik er klar og tydelig, sådan den stemmer overens med persondataloven. Alle dine oplysninger behandles sikkert og fortroligt. De indtastede oplysninger opbevares på en sikret computer, hvortil der er begrænset adgang. Du kan på denne side læse mere om det, og om vores cookie-politik.